Op de vooravond van wéér een nieuwjaar wensen wij u állereerst mooie Kerstdagen en een goed 2018 toe. Het jaar 2017 was voor ons een jaar met vernieuwingen naast ouder waardevols.

Nieuwe kennis opgedaan door nascholingen op velerlei gebied toegespitst op de diergeneeskunde die wij nodig hebben in een kliniek als de onze.

Ouder is onze langdurige ervaring om kennis en kunde binnen ieders grenzen toe te passen ten behoeve van het welzijn van uw dier en u.

Nieuwe apparatuur aangeschaft zoals een nieuwe operatietafel speciaal toegerust voor endoscopische chirurgie. Deze minimaal invasieve technieken gaan door een kijkoperatie via een beeldscherm. De “laparoscopische castratie” van teven is daar onder andere een voorbeeld van. Deze operatietafel is traploos elektrisch in alle standen en vormen te zetten, geweldig fijn werken!

Ouder zijn álle technieken die hun waarde sinds jaar en dag bewezen hebben en nog steeds waardevol zijn.

Nieuw is de mogelijkheid om titerbepalingen te doen ter controle van de beschermingsgraad van uw dier. Dit voorkomt onnodig onbeschermd zijn van uw dier voor gevaarlijke infecties én overbehandeling.

Ouder is uw dier volgens de registratie normen te vaccineren in de wetenschap dat de bijwerkingen van vaccinaties, wetenschappelijk bewezen, verwaarloosbaar zijn.

Nieuw is ons echoapparaat waarmee wij onze diagnostiek kunnen uitbreiden en verfijnen ten dienste van uw dier.

Ouder is ons besef dat het welzijn van uw dier voorop staat en ethische grenzen bewaakt worden.

Nieuw is Mirjam, onze jongste dierenartsassistente, náást het jarenlang vertrouwde team. Na een lange stageperiode bij ons is zij in dienst getreden per 1 september dit jaar en zij leert élke dag weer bij en heeft het reuze naar haar zin.

Ouder zijn de andere medewerkers van onze kliniek (inclusief ondergetekende).

Nieuw is ook de toetreding van Dierenkliniek de Gouwe tot de Dierenartsen Dienstgroep Gouda (DK de Paltrok, DK De Gouwe, DK Pieter Bas en DK Korte Akkeren). Wij kunnen u gezamenlijk bij nacht en ontij terzijde staan.


Kortom, wij wensen u een goed en gezond Ouder en Nieuw toe!
Het team van Dierenkliniek de Paltrok

Kerstbanner Paltrok small ztekst