Jodie dierenkliniek de paltrok comprWie ben ik? Mijn naam is Jodie Slappendel, ik ben geboren in Gouda en opgegroeid in Moordrecht. Hier woon ik met mijn familie en onze labrador James, ons griekse hondje Nika en Heilige Birmaan Joya.


Tijdens mijn opleiding in Barneveld tot dierenartsassistente heb ik meerdere stages gelopen in dierenklinieken in Nederland én een buitenlandstage in Griekenland. Na mijn griekse stage hadden we in plaats van één hond opeens 2 honden!


Na 4 jaar met veel plezier mijn studie te hebben gedaan, ben ik sinds juli 2018 trotse eigenaresse van mijn diploma paraveterinair (dierenartsassistente)!
Sinds 1 september 2018 mag ik mij als nieuwste én jongste teamlid aansluiten bij het team van Dierenkliniek de Paltrok. Naast alle voorkomende werkzaamheden binnen onze praktijk ben ik verantwoordelijk voor het hygiënebeleid.


Van kind af aan ben ik geïnteresseerd in de natuur en dieren, de keuze om te gaan werken in deze sector was voor mij dan ook snel gemaakt. Ik vind het prachtig dat ik een bijdrage kan leveren aan de gezondheid en een fijn leven van uw dier.